Over ons

Ons verhaal:
Limburgse Bouwmarkt

Limburgse Bouwmarkt: Specialist in professionele bouwmaterialen, voor iedereen!

Ben je op zoek naar de beste dakplaten, wandplaten, tuinafsluitingen en tuinhout aan scherpe prijzen? Wens je graag (goed) advies en degelijk materiaal? Op zoek naar kwaliteit én service?

Wij verrassen je graag met onze kennis, service en persoonlijke aandacht.

Sinds 1980

De oorsprong

In 1980 ontstond bij ons het besef dat er meer vraag is naar betrouwbaar advies, kwaliteit, transparantie en goede, professionele bouwmaterialen zoals dakplaten, wandplaten, tuinafsluitingen en tuinhout.

Zowel de “gewone” consument als de (semi) professional wil tenslotte met de beste producten werken. Het verkrijgen hiervan was echter niet altijd even makkelijk en aantrekkelijk. Hier wilden we graag iets aan veranderen.

Omdat wij van Limburgse Bouwmarkt als geen ander begrijpen dat elk project uniek is, willen wij je graag een deel van deze zorgen uit handen nemen. Zaken als een goed advies op basis van échte productkennis, het leveren volgens afspraak en snel en laagdrempelig reageren vinden wij vanzelfsprekend. Door het bieden van transparantie én de beste producten leveren wij altijd kwaliteit in onze dakplaten, wandplaten, tuinafsluitingen en tuinhout.

Waar kun je ons vinden?

We werken vanuit ons filiaal in Houthalen-Helchteren op het  Europark 1069 bus 3.

We werken met een breed netwerk aan partners wat voor flexibiliteit zorgt. Is afhalen gewenst? Wij kijken graag voor je of dat mogelijk is in jouw regio.

Specialist in professionele bouwmaterialen

Benieuwd naar ons uitgebreide gamma?