Dakpanplaten

Het dak van jouw project snel, goedkoop & toch stijlvol bedekken?

Dan kan je vast jouw ideale dakpanplaten vinden bij de Limburgse Bouwmarkt.  Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Bovendien hebben ze een “levensverwachting” van 20 jaar en zijn ze geschikt voor alle daken die minstens 10° afhellen.

Kom ons assortiment ontdekken in onze showroom of neem contact op voor dit product!

Meer info over de dakpanplaten

Meer info over de dakpanplaten?

Vul onderstaand formulier in & we contacteren je erg spoedig terug met correcte informatie.

Of bel: 0473 39 06 54

  Gewone dakpanplaten

  Op zoek naar eenvoudig te installeren dakbedekking voor een hellend dak met de looks van een dak met dakpannen? Dan zijn dakpanplaten de ideale keuze. Dakpanplaten hebben een levensverwachting van >20 jaar en zijn geschikt voor daken die minstens 10° afhellen.

  Isolerende dakpanplaten

  Hoogwaardige dakpanplaten voorzien van een isolatielaag. Isolerende dakpanplaten zijn ideaal voor woningen, gebouwen en andere grote dakoppervlakten die geïsoleerd dienen te worden. Bij toepassing van dit paneel is er tevens geen inwendige condensatie en corrosie. Bovendien zijn er geen koudebruggen.

  Anti-condens dakpanplaten

  Hoogwaardige dakpanplaten voorzien van een anticondensdoek. Bruikbaar voor het absorberen van condens in een niet-geisoleerd, functionele gebouwen of in een gebouw met isolatie onder de dragende structuur.

  Op zoek naar bijpassende afwerkingsboorden?

  Niet gevonden wat u zoekt?

  We helpen u met véél plezier verder