Over ons

Over ons

Ons verhaal

Limburgse Bouwmarkt: Specialist in professionele bouwmaterialen, voor iedereen!

Ben je op zoek naar de beste dakplaten, wandplaten, tuinafsluitingen en tuinhout aan scherpe prijzen? Wens je graag (goed) advies en degelijk materiaal? Ben je op zoek naar kwaliteit én service?

Contacteer ons

Sinds 1980

De oorsprong

In 1980 ontstond bij ons het besef dat er meer vraag is naar betrouwbaar advies, kwaliteit, transparantie en goede, professionele bouwmaterialen zoals dakplaten, wandplaten, tuinafsluitingen en tuinhout.

Zowel de “gewone” consument als de (semi) professional wil tenslotte met de beste producten werken. Het verkrijgen hiervan was echter niet altijd even makkelijk en aantrekkelijk. Hier wilden we graag iets aan veranderen.

Omdat wij van Limburgse Bouwmarkt als geen ander begrijpen dat elk project uniek is, willen wij je graag een deel van deze zorgen uit handen nemen.

Zaken als een goed advies op basis van échte productkennis, het leveren volgens afspraak en snel en laagdrempelig reageren vinden wij vanzelfsprekend. Door het bieden van transparantie én de beste producten leveren wij altijd kwaliteit in onze dakplaten, wandplaten, tuinafsluitingen en tuinhout.

Waar kan je ons vinden?

We werken vanuit ons filiaal in Houthalen-Helchteren op het Europark 1069 bus 3.

We werken met een breed netwerk aan partners wat voor flexibiliteit zorgt. Is afhalen gewenst? Wij kijken graag of dat mogelijk is in jouw regio.

Onze contactgegevens

Voor professionals en particulieren

Hulp nodig bij plaatsing?

Contacteer ons

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Ventilatie | GM Projects

Op zoek naar kwaliteit én service?

De Limburgse Bouwmarkt gaat steeds voor het beste advies, de beste professionele materialen en de beste prijzen.

Contacteer ons